Her finner du egne sider for hver av medlemmene:
Bjarne - Eivind - Eskil - Bård Jørgen - Frode - Arnt Egil

D.D.E. har bakgrunn i et band som het After Dark. Dette bandet var fra starten i 1984 populært på festlokaler over store deler av Midt-Norge. Deler av originalbesteningen takket for seg i løpet av et par - tre år. I '88 ble beslutningen om å satse tatt. Hard jobbing med egne låter, stiftelse av eget firma og finansiering av prosjektet fulgte de neste årene. "Dette kan ta tid" sa vi. Propfull av tro på oss selv og fast bestemt på at vi skulle bli kjent i hele landet. 4 år tok realiseringen.
Originalbesetning:
Bjarne Brøndbo, vokal, keyboard
Bård Jørgen Iversen, keyboard
Edith Flak, vokal
Knut Håvard Lysberg, trommer
Roar Alte, gitar
Johan Midtgård, bass

Johan Midtgård og Edith Flak, takket for seg etter et år. Ny bassist ble Frode Viken. Eskil Brøndbo vikarierte for Knut Håvard Lysberg mens han avtjente verneplikten. Eskil kom senere inn da beslutningen om videre satsning ble tatt. Roar Alte skulle også avtjene verneplikt, og Eivind Berre vikarierte på gitar og ble senere med fast. Terje Tranaas var med når han hadde anledning helt fra 1985. Arnt Egil Rånes ble med fra senhøsten 1992.

Etter 10 år som syvmanns-D.D.E., ble besetningen i april 2002 redusert til seks, da Terje Tranaas valgte å prioritere familie og en litt annen vri på karrieren og takket for seg. Terje er fremdeles en del av D.D.E.-systemet, og tar seg nå av forvaltningen av forlagsrettighetene på låtene til Frode.

After Dark 1985.
Fra ventre: Eskil Brøndbo, Bård Jørgen Iversen, Bjarne Brøndbo, Frode Viken og Roar Alte
D.D.E. 1992. Forøvrig det første pressebildet av bandet. Fra venstre; Bjarne Brøndbo, Eivind Berre, Terje Tranaas, Eskil Brøndbo, Bård Jørgen Iversen, og Frode Viken.