se dde.no for oppdatert website

Vinsjan på kaia - NYPREMIERE 4. juledag

Verdal Teaterlag ønsker velkommen til nypremiere på Vinsjan på kaia 28. desember 2015. Publikumssukesessen ble spilt 30 ganger for over 13.000 publikummere sist vinter. Nå inviteres det til roadmusicalen på nytt.
Vi var storimponert da vi overvar premieren 4. juledag i fjor. En hel musical basert på våre låter og tekster var et sterk opplevelse i seg selv for både band og opphavsmenn. Med profesjonell produksjon og prestasjoner på, foran og bak scenen, har Verdal Teaterlag lagt lista høyt også for nypremieren 28. desember. Forestillingen går fram til 24. januar. Da er definitivt siste sjansen til å se forestillingen. Billetter kjøpes på nett her.

Fra teaterlagets pressemelding:

Pubeier Steffen Hallstrøm ønsker nok en gang velkommen te favorittpuben ”Vinsjan”.

Et samarbeid Verdal Teaterlag/InnSpæll,  med DDE sin musikk, førte til  en ”folkevandring” til Aulaen i sesongen 2014/15. Tusener opplevde og så Ronja Hunters hjemkomst og hevntokt på ”Vinsjan” – OG, fikk oppleve hva DDE´s musikk også kan være når teateret overtar.  Det var et på alle vis fantastisk å se hvordan forestillingen utløste latter, tårer, stillhet, og………en herlig teateropplevelse, også for de femti på scenen.  Det ER altså mulig, enda, på blanke bygda å spille 30 fulle hus, få tilreisende publikum fra stort omland til ”vår Aula”.  ”Vinsjan” ble/er det beste uttrykk for kunstnerisk og kulturell samhandling, amatør/profesjonell/trønderrock.     For genuin kreativitet og  skaperkraft på musikkteatrets mange plan.  ”Vinsjan” er en del av den offensive kulturpolitikk vi må ha for å opprettholde vår status som kulturbærere - det er slik vi må jobbe! Dette er kulturnæring på høyt nivå med bærekraft og inspirasjon for nettopp kulturens rolle i bygde-Norge.   Vi MÅ tørre å tro på kulturgrunnlaget vårt.

 

Gled dere til nypremieren!  Mange fikk ikke sett ”Vinsjan” ifjor – nå er sjansen her!  Vi har jobbet knallhardt for å løfte årets forestilling med nye kostymer, ny koreografi og spisset rollefigurene med nye aktør i Levin Nestvold jr som ny Hallstrøm og Lavrans Haga i rollen som Per Erik, OG da omstendighetene gjorde at vi måtte hente ny hovedrolle……… i amerikansk ånd ”We give you our new Ronja Hunter”, Heidi Melgård Sørlie og 15 nye skuespillere sammen med alle ”de gamle” i en nystrigla, spissa,  utgave av ”Vinsjan på kaia”. 

 

 

NB: i år er det kun i overkant av 5000 billetter lagt ut for salg, og absolutt siste forestilling er søndag 24. januar.