20 år med Det går likar no

NB! Arrangementet er utsolgt, kun et meget begrenset antall hotellpakker (billett + hotell) på showpakker.no er tilgjengelig.

Lørdag 15/10-2016 Rockefeller: 20 år med “Det går likar no” på Rockefeller 15. Oktober! Trønderrockerne i D.D.E. legger i 2016 ut på norgesturné for 25. gang, 20 år etter at landet ble beriket med monsterhit’en og albumet “Det går likar no”.

D.D.E. hadde i 1995 allerede fra lagt et solid grunnlag gjennom de første studioalbumene “RAI-RAI” (‘93) og “RAI 2” (‘94) og live-plata “Det beste fra scenen” (’95). Men det var “Det går likar no” som ble det definitive gjennombruddet. Plata solgte til gull, hver måned fra utgivelsen 26. April 1996 og ut året. Albumet lå på VG-lista i 48 uker hvorav 8 uker på førsteplass, 6 uker på andre og 12 uker på topp 10. Nærmere 300.000 eksemplarer er gjennom årenes løp solgt over disk og nett, og plata er den fjerde mest solgte norskspråklige på det norske markedet.

15. oktober runder D.D.E. av årets turné på Rockefeller i Oslo. Dette blir også markeringen av 20 år med suksessalbumet “Det går likar no”, og for første gang spiller bandet plata i sin helhet. Om kveldens feiring og bonusopplevelser kan du lese mer på www.dde.no.

Billetter på billettservice.no tilgjengelig nå.

Gunstig pakkepris på hotell og billett
Vi har inngått samarbeid med Scandic Hotels hvor vi kan tilby billett + overnatting m/frokost fra kr 1.025,- (pr person i dobbeltrom). Bo på Scandic Vulcan, Scandic City, Scandic Edderkoppen eller Scandic Victoria. Hotellpakker (rom+billett) bestilles på www.showpakker.no

Del

Comments are closed.