Førpremiere for russen

En kaldt fornøyelse riktig nok, men russen holdt ut til siste tone! 16. mai på Lade Arena bød på et mai-vær med vinterlig temperatur og sludd i vindkastene. Men det var ikke så nøye for Trondheimsrussen, samtlige var med fra start til mål, og holdt varmen med russetidas siste gym-time. Fantastisk engasjement gjennom hele konserten!

Russen fikk også en førpremiére på årets sommersett, behørig innøvd på preprod-arenaen i Rock City i Namsos. Vi har forberedt oss godt, og i anledning 20-årsjubileet for albumet "Det går likar no", spiller vi alle låtene fra plata. I riktig rekkefølge! Selvfølgelig også etterfulgt av øvrige hit'er hvis eventuelle uteblivelse ville skapt store protester fra publikum. Det fungerte godt, allsangen runget gjennom hele settet, også på låtene vi aldri har fremført live før. Kvite flekka på kartet, Ingen mjuke fiolina og Konge eller knekt fikk sin live-premiére i Trondheim, 20 år etter utgivelsen. Men vårens vakreste eventyr, russen, kunne også disse låtene på rams.

Vi konstanterer at russetida er over for i år, og at band og crew er klare for premiére i Sauda 28. mai.

  • Bjarne Brøndbo foran allsanghungrige Trondheimsruss
Del

Comments are closed.