DDE til turnéåpning i eget fly

Etter snart 25 år i bil, buss, på flyplass og i fly, på ferge, tog, hotell, i garderobe, på stadig vent, har DDE sett på muligheten for å i enkelte tilfeller kunne bruke tida litt mer effektivt. I likhet med stedene DDE spiller, ligger Namsos i distrikts-Norge. Det medfører ofte lange reiser med ulike transportmidler, og det går med mye tid til reise i de deler av uker og år det er mulig å dele med familie og venner. Det har stor betydning for bandet å ha base i heimbyen, og tilgang på direkteflyvninger vil i enkelte tilfeller gi adskillige flere timer til fri disposisjon.

Når DDE gjennom sitt driftsselskap Rai Rai Entertainment AS fikk anledning til å bli medeier i fly og helikopter igjennom selskapet Fisher AS, muliggjør dette i noen tilfeller direkteflyvninger til Namsos til omtrent samme kostpris som bil og rutefly.

Bandet har derfor gått inn som aksjonær i Fisher AS sammen med Heliscan Invest AS, Moen Marin Group AS, Veleta AS, SS-Invest AS Nærøysund Holding AS, Norsk Navigasjon Holding AS, Fanøyskjæret AS, Ellingflesa Holding AS, Haspro AS og Rodo Invest AS, Kverva AS, Fant Invest AS, Koment AS og Fisher Helgeland AS.

DDE legger lørdag 28. mai ut på sin 25. sommerturné, og jomfruturen i ”eget” fly, en 8-seters Beech F90, går fra Værnes til Haugesund for turnéåpning i Sauda.

Del

Comments are closed.