Utsolgt turnéåpning

  • 280516-3-sasogfisher
  • 280516-4-regntungt
  • 280516-5-sporavreker
  • 280516-6-saudapublikum
  • 280516-7-vikingkings
  • 280516-8-arnt-braathensback
  • 280516-9-bosse-magasinleser
  • 280516-fisher
  • 280516-1-fisher
  • 280516-2-iegetfly

Det er ikke mange tettsteder og byer DDE ikke har besøkt gjennom årenes løp. Hvorfor det skulle gå nærmere 25 år før bandet skulle avlegge Sauda sitt første besøk er vanskelig å gi et godt svar på. Men, bedre sent enn aldri. Og med et forhåndsutsolgt arrangement var det helt tydelig at besøket var ønsket. Sjelden har vi blitt mottatt med sterkere allsang med DDE-tekster på vestlandsdialekt, og stemningen stod i taket fra scenekanten og helt bak til siste rad.

Et avslappet band var særdeles trygg på årets show, og koste seg gjennom den knappe to timer lange konserten. Det er slett ingen selvfølge når man har valgt å starte konserten med alle låtene fra "Det går likar no"-plata, i riktig rekkefølge! Det var slett ingen grunn til å tvile på valget, allsangen runget også på de kanskje litt mer ukjente perlene fra dette albumet.

DDE har i år oppgradert produksjonen betraktelig i forhold til de senere årene. Dette var også med å forsterke opplevelsen for de 1500 i teltet på Sauda.

Turen til Sauda var også jomfruturen med eget fly for DDE. Som medeiere i selskapet Fisher AS, har bandet gått sammen med en rekke andre bedrifter og investert i et fly og et helikopter. Det blir nok likevel ikke standardtransporten denne sommeren, men i enkelte tilfeller er det mulig å benytte flyet og spare verdifull tid.

Åpninga på Sauda lover godt for turnéen, det er bare å glede seg for den som tenker seg på en av sommerens konserter!

Del

Comments are closed.