Utsolgt på Melhusfestivalen

  • 040616-1-publikum
  • 040616-2-publikum
  • 040616-3-bosse
  • 040616-4-bursdag

Omtrent på dagen 20 år etter brokk-konserten i 1996 gjestet DDE igjen Melhus. Den gang var det MelhusRock bandet spilte på, og da som nå, var det konsert nummer to på sommerens turné. DDE kom den gang fra turnéåpning i Mandal hvor vokalist Bjarne hadde gjennomført konsert med store magesmerter. Med tro på at det ville gå over av seg selv, ble også konserten på Melhus gjennomført. Det holdt så vidt, etterpå ble det tur rett på legevakta på St. Olavs Hospital i Trondheim. Her hadde idrettslege Ingar Lerheim vakt, og han kunne fort konstantere at Bjarne hadde lyskebrokk! Det ble hasteoperasjon.

Melhusfestivalen har blitt et flott arrangement, og årets lørdagsprogram traff tydeligvis godt. Utsolgt arrangement og et lydhørt publikum holdt ut til siste tone utpå natta. Allsangen runget av de 2000 betalende i ”Bankhallen” gjennom hele konserten, og tar vi ikke feil kunne man høre entusiastiske oppfordringer til ”her bli det liv – rai rai” til den lyse morgen på Melhus.

Del

Comments are closed.