Publikumsrekord på Vihals i “sommervarmen”

  • 180616-1-Vihals
  • 180616-2-Vihals
  • 180616-3-Vihals
  • 180616-4-Vihals
  • 180616-5-Vihals

Det ble hett på Vihalsen lengst nord på Nord-Møre lørdag 18. juni. Ikke at sommerens høstvær varmet særlig, 10 grader og et regnvær som lå som et lokk over fjell og fjord innbød ikke akkurat til shorts og singlet. Derimot varmet de drøyt 1000 som trosset vær og vind og gjorde kvelden fullkommen. Makan til mottakelse! Allsangen runget fra første akkord. Vi har forresten lært etter å ha lest VGs anmeldelse av Åges konsert i Royal Albert Hall, at allsang er synonymt med "gauling". I alle fall når den blir høy nok. VG har altså begynt å gi terningkast på publikums sang i tillegg til artisten. Skal vi gjøre det samme overfor vårt publikum på Vihals triller vi en sekser!

Det så vel spennende ut da vi var på veg ut over og passerte Hemnkjølen. Bygene slo mot ruta på bilen, og yr-radar ga et tydelig bilde av et stort nedbørsområde parkert over Vihalsen og området rundt. Vi skjønte imidlertid at avgjørelsen om å oppleve DDE på Vihals var tatt for lenge siden, drittvær eller ikke. Her trosset man været og holdt seg innunder tak så lenge som mulig, for så å rykke inn foran scenen når det gjaldt. Når publikumsrekorden så er et faktum setter det begivenheten enda mer i perspektiv for 6 ydmyke karer fra Namdalen.

Takk til arrangøren, flott arrangement som satte publikumsrekord for UL Nordlys!

Del

Comments are closed.