DDE med ny låt til Norsk Tippings ”Nabolaget”

”Nabo’n min” er den nye DDE-låta du får høre når Norsk Tipping skal fortelle deg om spillet ”Nabolaget”. Folkelighet, lokal tilknytning, nærhet og varme var viktige verdier for ”Nabolaget” da valget falt på DDE når de var på utkikk etter ny musikk. Å sette en musikalsk stemning til de mange nabolag i landet var for komponist Frode Viken da også en naturlig oppgave. Han sier at låta ble ferdig ganske umiddelbart etter første møte på Hamar. Resultatet har blitt en helt ny DDE-sang som også står godt for seg selv.

 

Låta ble spilt inn i lydstudioet i Rock City, Namsos i februar, og for anledningen var DDE igjen i originalbesetning med tidligere medlem Terje Tranaas som medprodusent og ekstra tangentmann.

 

Du hører ”Nabo’n min” på Spotify Tidal  eller iTunes

Del

Comments are closed.