Bli med DDE til Murmansk!

Bli med når DDE innleder sommerturnéen med RAI-RAI i Murmansk! Vi tilbyr Weekend-tur med DDE-konsert på fredag, sightseeing og Russisk Gallamiddag på lørdag,
Konsert, guiding, reise, bo og middag, kr 14.990,- (drikke ikke inkl, enkeltromstillegg kr 750,-, gruppepris kr 13.990,-). Avreise fra Trondheim eller Oslo til Kirkenes, buss over grensa på Storskog til Murmansk.
Pakketuren bestilles hos Travelnet, tlf 73 88 41 80 eller epost gruppe.tt@travelnet.no.
Ordner du alt selv (reise, bo, visum) er konsertbilletten tilgjengelig på ticketmaster.no.
 
DDE kan se tilbake på 25 år som et av landets mest populære band, og låta ”Vinsjan på kaia” har vært både katalysator og bærebjelke. Hva er det med tekst og melodi som gjør den så allmengyldig at en hel generasjon har trykket den til sitt bryst? Låta ble av Dagsavisen i 2014 kåret til Norges nye nasjonalsang, den siteres av statsråder, og Ole Paus parkerte alt da han hørte den på radio første gang.
 
Dette er utgangspunktet når DDE ønsker å lage et dokumentarprogram om ”Vinsjan på kaia” i anledning gruppas 25-års jubilum. Rammen rundt dokumentaren er spesialkonserter i byene Bergen, Murmansk og Mo i Rana. Her gis publikum mulighet til å ta del i programmet, og konsertene gjennomføres i løpet av dagene 15 - 17 juni 2017. Konsertene i Bergen og Mo i Rana gjøres for et lokalt og regionalt publikum på henholdsvis Ole Bull Scene og i Meyergården Parken.
 
Konserten i Murmansk er et unikt tilbud for et meget begrenset publikum, og du får med dette muligheten til å bli med DDE på en helg i Murmansk! I tillegg til spesialkonserten for dokumentaren står sightseeing og Russisk Gallamiddag på programmet.
Del

Comments are closed.