Hans Wilhelm Steinfeld blir gjest i Murmansk

Vi kjenner Steinfeld NRKs korrespondent i Russland, der han arbeidet i 37 år. 16. juni stiller han med sin ekspertise i Murmansk når DDE går i dybden på "Vinsjan på kaia".

Steinfeld var NRK-korrespondent i Moskva i 18 år, og han har vært NRKs korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd. Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen, og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva i 1975. Steinfeld har i vinter turnért landets kulturhus med foredraget "Russisk Rabalder" til stående ovasjoner og fantastiske kritikker. Fredag 16. juni bidrar han under konserten i Murmansk!

Pakketur til Murmansk med avreise Værnes og Oslo bestilles hos Travelnet:
gruppe.tt@travelnet.no eller telefon 73 88 41 80.
Pakken inkluderer reise, bo, visum, konsert, Russisk gallamiddag, sighseeing i Murmansk.

Del

Comments are closed.