Fantastisk feiring i Spektrum!

Etter 9 måneder med planlegging og forberedelser var dagen og kvelden endelig kommet. 14. oktober. DDE feirer 25 år på norske veger, samfunnshus, festivaler og konserthus, på CD, DVD (og VHS for den som hadde det...), på radio og på TV. Og for en feiring det ble!! Fullt hus, besøk fra regjeringen, og var du ikke tilstede kan du se konserten på NRK 1 29. desember.

Det ble en lang og spennende dag for alle involverte. Rigg, prøver, konsert og nedrigg ble gjort på knappest mulig tid. Kun én dag til rådighet, og ikke rom for feil. Det ble det heller ikke, det meste gikk så på skinner som det skulle, kun prøvene ble en halv time forsinket. De eneste som merket det var våre venner i "Langt igjen no"-Asconaen og følget deres. Planen var å møte dem når de "gikk i mål" ved Spektrum etter kjøreturen fra Namsos. Det ble dessverre punktet på programmet vi måtte stryke. Dagen var foruten rigg og prøver fylt med fanmøter og besøk hos supporterklubben.

DDE takker alle som medvirket, dere gjorde kvelden magisk!: Vårt fantastiske crew, familie, gjester på scenen og i salen, vårt trofaste publikum, Oslo Spektrum, Fremantle, NRK, Bright, Pyroteknikk, ProSec, Cat Catering, Scandic Hotels, Oslo Plaza, Autoreiser, Siste Sang, Namdalsavisa, Langt igjen no-gjengen, og ellers små og store leverandører. Kvelden ble storslagen!! Du ser konserten på NRK 5. juledag!

Alle fotos: Hans Arne Vedlog

Del

Comments are closed.