Stolt jubilant takker for 2017!

DDE takker for et raiende 2017 i kompaniskap med horder av feststemte som har tatt del i allsang og vår feiring av 25 år som oss selv. Til glede for de fleste og til sinnsvak irritasjon for noen. Det hører også med når man omtales som ”folkeeie” og har vært med i en mannsalder.

I jubileumsåret har vi sett DDE-karrieren i lys av både musikk- og sjømannshistorie gjennom pilgrimsturen til Bergen, Murmansk og Mo. Vi har spilt oss inn i solnedgangen på Zanzibar Inn i vakre Flatanger, kjent lukta av olje og sjø på små og store steder langs vår lange kystlinje, og vi har festa helt til sola stod opp i både nord og i sør. Nærmere 100.000 var med oss i 2017 for å se og høre ekte svett trønderrock live på drøyt 50 små og store konserter, hvor jubileumskonserten i Oslo Spektrum 14. Oktober nok var høydepunktet for oss i bandet. Og uavhengig av partitilhørighet, det er stas å få besøk og bursdagshilsen fra landets statsminister. Konserten ble vist på NRK 1 6. Juledag, og 565.000 benket seg foran TV-skjermen rustet til fest i stua. NRK opplyser at det var det tredje mest sette programmet på kanalen denne uka, kun slått av Kongens tale på nyttårsaften samt julenøtter...

Vi ble i 2017 også beæret med opptreden på ”Skavlan” på NRK, har mer eller mindre blitt for veteraner å regne på TV2s ”Allsang på Grensen”, vi tøffet sammen med NRKs ”Sommertoget” da det passerte Grong, og Bjarne sitter nå for tredje året i dommerstolen på TV2s ”Norske Talenter”.

Kalenderen for 2018 og 2019 fylles, og det er ingen tid å miste for de som ønsker besøk. Hvor sommerens turné åpner er enda uvisst, men sesongavslutningen blir i år som mange ganger før på Rockefeller i Oslo lørdag 20. Oktober.

Kontakt bookingsjef Eskil Brøndbo på tlf 90 67 65 31 eller epost eskil@dde.no for tilgjengelige datoer.

De beste ønsker for 2018!

Fotos: Jan Anders Mathisen

Del

Comments are closed.