80-tallets store konsertarena fyller 40 år!

Gjennom hele 80-tallet var Drammenshallen landets definitive konsertarena. Her har store verdensstjerner stått på scenen: Frank Zappa, Bruce Springsteen, Dionne Warwick, Iron Maiden, Dire Straits, Whitney Houston, Bob Dylan, Supertramp, Jethro Tull, Diana Ross, 10CC, Bob Marley, Eric Clapton, Kiss, Paul Simon, Thin Lizzy, Mannfred Mann's Earth Band, Status Quo, Electric Light Orchestra, Queen. Og dette er bare begynnelsen på lista, og uten å ha nevnt alle store norske navn. Toppbildet er fra konserten med Whitney Houston 25. mai i 1988 (foto: DT).

D.D.E. har også hatt gleden av å spille både i og ved Drammenshallen flere ganger. Spesielt husker vi flere besøk på Drammensmessa med et stort og entusastisk publikum. Bildet er fra konserten vi holdt under Drammensmessa i 1998. Vi gleder oss til å få ta del i 40-årsjubileet sammen med Johnny Logan og Pink Floyd-tibuten "A saucerful of secrets". Gratulerer til jubilanten! Billetter kjøper du her.

Del

Comments are closed.