DDE var med og feiret VM-søknad i Narvik

Narvik leverte 20. mars søknad til Norges Skiforbund om å bli norsk kandidat som VM-arrangør i alpint i 2025. Det er ventet en avgjørelse om hvem som blir norsk kandidat i løpet av høsten 2018, og tildelingen av alpin-VM 2025 skjer i juni 2020. Lørdag 3. mars 2018 ble søknaden feiret i Narvik, og man ønsket samtidig å vise at det er mulig å skape en folkefest av internasjonalt nivå, det skriver arrangøren i en pressemelding. DDE er stolt over bidra til tidenes afterski sammen med Kurt Nilsen, Joddski, Sandra Lyng og Freddy Kalas.

Avisa Fremover omtalte festen som "det feteste vorspielet noensinne", og sa om DDE:

Det umulige ER mulig

Headlinerne DDE avslutter det som ble en fantastisk og nesten ubegripelig festkveld midt i Narvik. Bandet som har spilt sammen i 25 år og som er kjært folkeeie ga publikum et stort knippe av sitt enorme låtvalg.

Og som Bjarne Brøndbo sier det i låten «Det umulige e mulig» ... det er ikke bare illusjoner.

Del

Comments are closed.