Daniel Viken nytt medlem i DDE

Daniel Kristiansen Viken blir fast medlem i DDE fra 2019. Han erstatter sin far på permanent basis. Frode Viken gikk bort i 2018. Daniel har vikariert for sin far i sykdomsperiodene, og tar vi med en albueskade Frode hadde tilbake i 2009, har han vært inn og ut av bandet de siste 8 åra.

Daniel har bakgrunn som gitarist i flere ulike band samt som freelance-musiker. Han har vært og er fortsatt medlem av punkrockbandet "Nullskattesnylterne", han var med i "Sex Gale Menn", var med å starte bandet "Grannes" hvor han var med fram til 2015. Han har vært fast medlem i "Terje Tysland Band" siden 2013, og spiller sammen med Eskil og Eivind i "Namsos Allstar".

Med sin rocka bakgrunn og allsidighet på instrumentsida, blir det spennende å se hva Daniel kan tilføre både live og i studio.

Når verden ble som den ble, er resten av DDE spesielt glad for å få med Daniel på laget.

Del

Comments are closed.