Få billetter igjen til Rockefeller!

Billettene går unna til Rockefeller-konserten 21. september. Har du glemt eller bare ventet med å bestille, det er på tide å reagere!

DDE har lang tradisjon i å avslutte sesongen på Oslos mest tradisjonsrike klubbscene. Mange og svette minner dukker opp fra Rockefeller når det mimres over de siste 25 åra. Her har bandet hatt noen av de tetteste publikumsopplevelsene, med full deltakelse fra første til siste rad, i alle tre etasjer, og en allsang få andre konsertsteder kan skilte med.

Det er ikke bare konsertbillettene det begynner å bli smått med, også hotellkapasiteten i Oslo denne helga fylles fort. Det er visstnok et aldri så lite idrettsstevne i byen. Vi har derfor sikret oss noen rom i samarbeid med Scandic-kjeden. Et begrenset antall pakker med hotell og konsertbillett legges ut om kort tid.

Del

Comments are closed.