Bevar universitetet i Namsos!

Ryggmargsrefleksen slo inn momentant da vi fikk høre NORD Universitets rektor sin anbefaling til styret. Å legge ned helsefagsstudiene i Namsos vil på sikt få enorme konsekvenser for hele Namdal som region, og Namsos by spesielt. Vi kan ikke sitte stille å se på at 13 tilfeldige styrerepresentanter i NORD Universitet skal få bestemme over framtida for alle små og store lokalsamfunn fra Levanger i sør til Bodø i nord. Det er ikke slik demokratiet skal fungere.

DDE inviterer derfor til støttemarkering på Festplassen i Namsos tirsdag 30. april kl. 17.00.

Vi spiller, og får hjelp til å opplyse oss om saken fra studiestedsleder Aina Hildrum, lege og historiker Øivind Stenvik, ordførere i namdalskommunene, sykehusdirektør Torbjørn Aas, fylkesordfører Tore O Sandvik, stortingsrepresentant Trygve Slagsvold Vedum og stortingsrepresentant André N Skjelstad.

Er du i namdalen tirsdag, møt opp og vis din støtte til universitetet og regionen!

Les mer i Namdalsavisa
(foto: Bjørn Tore Ness, Namdalsavisa)

Del

Comments are closed.