CREW

havard

Håvard Nordhøy har vært fast lydtekniker for DDE siden starten i 1992, foruten i perioden 2005 - 2010 hvor Ketil Nicolaysen fylte rollen. Han har definitivt en finger med i spillet for at DDE skal høres ut som DDE, og regnes også som bandets syvende medlem "live". Håvard driver firmaet Trønderlyd AS og har også oppdrag for andre artister, eventbyråer og arrangører.

lars

Lars Kristian Mathisen har tross sin unge alder (født i 1990), mange års erfaring som profesjonell lysdesigner. Jobbet freelance for de største produksjonsselskapene og kanalene innen film og TV, og er også en del av teamet til store norske artister som Alan Walker og Astrid S. Driver under eget flagg LKM lysdesign og er også ansatt i eventselskapet Globetrotter. Er i tillegg vår tekniske kontakt overfor arrangører. Lars Kristian har vært med D.D.E. siden 2011.

peter

Svensken på laget heter Peter Lundell og har ansvaret for monitormix. Peter er langt ifra noen "førstereisgutt", men ble en del av vårt crew så sent som i 2015. Han har lang fartstid som lydtekniker, både "live" og i studio. Han gjør også lyd for andre artister, og er fast inventar på bl.a Blues in Hell og flere andre bluesfestivaler. Er også den stolte innehaver av en "Grammy" som lydtekniker.

odin

Flatangergutten Odin Mårvik er siste skudd på crew-stammen. Ble backline-tekniker i D.D.E. i januar 2016. Ansvarsområde er med andre ord på scenen hvor alt av instrumenter avhenger av Odin. Har vært freelancer og tatt oppdrag gjennom sitt eget selskap "Havlyd", men er nå ansatt i Trondheim Lyd Lysverket.