CREW

havard

Håvard Nordhøy har vært fast lydtekniker for DDE siden starten i 1992, foruten i perioden 2005 - 2010 hvor Ketil Nicolaysen fylte rollen. Han har definitivt en finger med i spillet for at DDE skal høres ut som DDE, og regnes også som bandets syvende medlem "live". Håvard er ansatt i Trønderlyd AS og har også oppdrag for andre artister, eventbyråer og arrangører.

lars

Lars Kristian Mathisen har tross sin unge alder (født i 1990), mange års erfaring som profesjonell lysdesigner. Jobbet freelance for de største produksjonsselskapene og kanalene innen film og TV, og er også en del av teamet til store norske artister som Alan Walker og Astrid S. Driver under eget flagg LKM lysdesign og er også ansatt i eventselskapet Globetrotter. Er i tillegg vår tekniske kontakt overfor arrangører. Lars Kristian har vært med D.D.E. siden 2011.

odin

Odin Mårvik har skiftet ansvarsområde på scenen, og sørger nå for optimale arbeidsforhold for den enkelte. Det vil si monitormix. Odin har vært med oss siden 2016, men har erfaring i lange baner. Har vært freelancer og tatt oppdrag gjennom sitt eget selskap "Havlyd", men er nå ansatt i Trondheim Lyd Lysverket.