CREW

havard

Håvard Nordhøy har vært fast lydtekniker for DDE siden starten i 1992, foruten i perioden 2005 - 2010 hvor Ketil Nicolaysen fylte rollen. Han har definitivt en finger med i spillet for at DDE skal høres ut som DDE, og regnes også som bandets syvende medlem "live". Håvard driver firmaet Trønderlyd AS og har også oppdrag for andre artister, eventbyråer og arrangører.

lars

Lars Kristian Mathisen har tross sin unge alder (født i 1990), mange års erfaring som profesjonell lysdesigner. Har jobbet for de største produksjonsselskapene og kanalene innen film og TV, store norske artister og eventbyråer, og driver under eget flagg LKM lysdesign. Er i tillegg vår tekniske kontakt overfor arrangører. Lars Kristian har vært med D.D.E. siden 2011.

peter

Svensken på laget heter Peter Lundell og har ansvaret for monitormix. Peter er langt ifra noen "førstereisgutt", men ble en del av vårt crew så sent som i 2015. Han har lang fartstid som lydtekniker, både "live" og i studio. Han gjør også lyd for andre artister, og er fast inventar på bl.a Blues in Hell og flere andre bluesfestivaler.

odin

Flatangergutten Odin Mårvik er siste skudd på crew-stammen. Akkurat ferdig med videregående, men fra januar 2016 ble han backline-tekniker i D.D.E. Ansvarsområde er med andre ord på scenen hvor alt av instrumenter avhenger av Odin. Han tar også oppdrag gjennomTrønderlyd, Trondheim Lyd og i eget selskap.