Kulturhus

“Det går likar no” og “Rai Rai” blir igjen hjemme når D.D.E. entrer kulturhusscenen med forestillinga "By'n vi bor i – all de fine sangan". Her viser bandet seg fra en litt annen side, hvor de i tillegg til kjente og kjære D.D.E.-låter, henter fram et knippe sanger som passer bedre i kulturhusformatet.

D.D.E. turnerer hovedsakelig om sommeren og da med festreportaret bandet er blitt viden kjent for. Med over 200 innspilte egne sanger blir langt over brorparten av disse aldri fremført på scenen. I foretstillingen "By'n vi bor i - all de fine sangan" har bandet funnet anledningen til å ta fram flere av låtene med både mer dybde og alvor, samt noen av de mindre kjente låtskattene i det enorme reportoaret. Forestillinga syes sammen med gode historier og god fortellerkunst av vokalist Bjarne, og her blir hele salen på fornavn med både han og resten av bandet.

D.D.E. har publikum i alle samfunnslag, deler av landet og aldersgrupper. Forestillinga "By'n vi bor i - all de fine sangan" kan bookes til et sittende publikum i både kulturhus og andre samfunnshus, til offentlige og til lukkede forestillinger hele året. Kontakt bookingansvarlig Eskil Brøndbo for mer info.

 

Comments are closed.