fbpx
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Det som startet som et vorspiel til eget julebord ble etter hvert til en årlig turné som har omfattet store deler av landet. Små og store kulturhus er besøkt, og det brede lag av folket har latt seg underholde av bandets egne julesanger, litt tull og tøys, samt en god dose nærhet og ettertanke. Og som en journalist nylig oppsummerte de besøkende; ”publikum besto av alt fra barnefamilier og ungdomsgjenger, til pensjonister og skikkelig D.D.E.-fans”. Og etter 20 år på vegen ble konserten også å se på NRK 1!

I tillegg kan bandet fortelle at i 2020, da er det hovedstadens tur. Når D.D.E. inviterer til julefeiring i selveste Oslo Spektrum, ønsker bandet å gi publikum en varm og god opplevelse i førjulstida. Og er det noen som kan gjøre en Spektrum-konsert intim, er kansje D.D.E. selvskrevne.

På scenen har DDE med både store og små gjester. Barnekor hører jula til, “Verdens finaste stjernegutt” rører både band og pulikum, og for anledningen blir bandet forsterket med blåsere og strykere.

Julekonserten “No e D.D.E. Jul Igjen!” bærer samme navn som bandets juleplate fra 1999. Den inneholdt 13 helt nye DDE-låter. I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter. Musikken på disse to platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Pilgrimsnatt” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”.

Så langt er billettene lagt ut for følgende konserter for 2020:

03.12.20 – 18.30: Stjørdal – Kimen Kulturhus
05.12.20 – 18.30: OSLO SPEKTRUM
18.12.20 – 18.30: Trondheim – Olavshallen
19.12.20 – 16.00: Trondheim – Olavshallen
19.12.20 – 18.30: Trondheim – Olavshallen

Til toppen