fbpx

I tillegg til gladnyheten om visning på NRK TV, kan bandet fortelle at i 2020, inviterer de til julekonsert i selveste Oslo Spektrum!

Etter å ha turnért landet rundt de siste 20 åra med “No e D.D.E. Jul Igjen”, ønsker bandet å gi publikum en varm og god opplevelse i Oslo Spektrum. Og er det noen som kan gjøre en Spektrum-konsert intim, er kansje D.D.E. selvskrevne.

På scenen har vi også i Spektrum med både store og små gjester. Barnekor hører jula til, “Verdens finaste stjernegutt” rører både band og pulikum, og for anledningen blir bandet forsterket med blåsere og strykere.

For den uinnvidde, julekonserten “No e D.D.E. Jul Igjen!” bærer samme navn som bandets juleplate fra 1999. Den inneholdt 13 helt nye DDE-låter. I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter. Musikken på disse to platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Pilgrimsnatt” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”.

Konserten i Oslo Spektrum kommer i tillegg til julekonserter andre steder i landet. Billetter er tilgjengelig fra mandag 16. desember kl. 09.00 til Spektrum og til Olavshallen i Trondheim.

FOTO: Line Berre

Til toppen