fbpx

Mange har med tanke på korona-situasjonen lurt på hva som skjer med årets Rockefellerkonsert, og her er kortversjonen:

  • Konserten med DDE 24. oktober er avlyst. Har du kjøpt billett gjelder denne til tilsvarende konsert i 2021, eller du kan be om å få billetten refundert.
  • Korona-spesialkonsert med DDE settes opp 23. og 24. oktober for inntil 200 publikummere.
  • De som har kjøpt billett til den opprinnelige konserten har forkjøpsrett så langt det er plasser tilgjengelig, fram til fredag 25. september kl. 12.00. Først til mølla!

Det har lenge vært klart at smittevernstiltakene knyttet til korona-situasjonen vil få konsekvenser for den annonserte konserten. Uten tilskudd fra staten er det ikke økonomisk bærekraftig å gjennomføre med kun 200 publikummere, og ansvarlig arrangør Rai Rai Entertainment AS har derfor avventet informasjon fra staten i forhold til den bebudede stimuleringsordningen. Informasjonen mangler fotsatt.

Normal kapasitet til konserten er så godt som utsolgt, og i samråd med Rockefeller er det besluttet å flytte solgte billetter til ny konsert 23. oktober 2021 (neste år). Videre legges det ut billetter til to nye Korona-spesialkonserter med DDE samme helg,  23. og 24. oktober 2020. Konsertene blir for et sittende publikum og med bordservering. Dørene åpner kl. 20.00, konsertstart kl. 21.30.

Kjøpte billetter
De som har kjøpt billett kan benytte denne til tilsvarende konsert 23. oktober 2021 eller be om å få disse refundert. Det er sendt ut mail til hver enkelt billettkjøper med informasjon ifht hvordan benytte forkjøpsrett til de nye konsertene samt evnt refusjon av kjøpte billletter.

Billettsalg nye konserter
Åpent billettsalg til de nye konsertene er tilgjengelig fredag 25. september kl. 12.00.

 

(Foto: Anna Stokland)

Til toppen