fbpx

26. mars 2022 byr DDE opp til festforestilling på «heimebane». Anledningen er 30 fylte år, og manesjen er intet mindre enn Trøndelags storstue, Trondheim Spektrum. Sirkus DDE byr på allsang og fest, på magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, dette blir en unik opplevelse!

I tre tiår har DDE vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» og til eventyret de nå kan se tilbake på.

Når DDE innbyr til neste års store markering, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. SIRKUS er forestillingen du ikke bare skal se og høre. Det er forestillingen du blir deltager i når hele Trondheim Spektrum tas i bruk.

Uten Frode Viken hadde det ikke vært noe DDE. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. 26. mars 2022 synger vi dem sammen i Trondheim Spektrum!

Billettene ble revet bort på 90 minutter, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Billetter på eventim.no

Til toppen